Vertaistukea ja toimintaa perhekahvilassa

Perhekahvilatoiminta

Perhekahvilat ovat avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhekahvilassa vanhemmat tapaavat toisiaan, jakavat kokemuksiaan ja kuulumisia. Samalla lapsille löytyy leikkiseuraa. Lapset voivat tulla perhekahvilaan myös isovanhemman tai muun heille läheisen aikuisen seurassa. Toisen vanhemman kanssa keskustelu auttaa jaksamaan arjessa paremmin.  Tervetuloa perhekahvilaan!

Kalliolan koululla toimi myös perhekahvila noin puolitoista vuotta. Toiminta jouduttiin toistaiseksi lakkauttamaan tilojen puutteen takia.

Tiedotamme sivuillamme ja Facebookissa tarkemmin perhekahviloiden ajankohtaisia asioita.

Ei yhtään keskustelua käynnissä.

Perhekahvila uimahallin kokoustiloissa sekä peilisalissa keskiviikkoisin klo 10-11.30.

Tervetuloa!

Kaipaamme uusia vapaaehtoisia perhekahvilaan, ota rohkeasti yhteyttä :)