Toiminta

MLL Hollolan paikallisyhdistys yhdistää mm. perhekahvilatoiminnallaan pienten lasten vanhemmat toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin. Kerhot tarjoavat mukavaa tekemistä niin lapsille kuin vanhemmille. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia hollolalaisille lapsille, nuorille ja lapsiperheille mm. kirppistelyä, lastentapahtumia, diskoilua, lastenhoitolauantaita, satuhetkiä jne.

Iloa elämään ja arkeen, rakentaen parempaa hyvinvointia!

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. MLL:n päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

MLL kuuntelee lapsia ja nuoria. He voivat soittaa maksutta, nimettömänä ja luottamuksellisesti MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen tai kirjoittaa Nuortennetin kirjepalveluun. Vanhemmat puolestaan voivat soittaa nimettömänän ja luottamuksellisesti Vanhempainpuhelimeen tai kirjoittaa Vanhempainnetin kirjepalveluun. Yhteydenottoihin vastaavat koulutetut vapaaehtoiset.

MLL auttaa ja neuvoo. Vanhempainnettiin on koottu laaja tietopaketti 0-18 -vuotiaiden kasvusta ja kehityksestä. MLL tuottaa oppaita lasten terveen kehityksen tueksi. Oppaita jaetaan neuvoloissa.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lasten ja nuorten hyväksi, otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Kätevimmin voit ilmoittautua paikallisyhdistyksen nettisivujen tai fb:n kautta. Tapahtumien suunnitteluvaiheessa voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kysellä halukkuuttasi osallistua järjestelyihin. Tämä ei tietenkään sido tai velvoita sinua mihinkään, kaikki apu on tervetullutta!

Katso valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n liiton verkkosivuilta