Tule mukaan leikkimään!

Tule rohkeasti mukaan!

Perhekahvilatoiminta

Perhekahvilat ovat avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhekahvilassa vanhemmat tapaavat toisiaan, jakavat kokemuksiaan ja kuulumisia. Samalla lapsille löytyy leikkiseuraa. Lapset voivat tulla perhekahvilaan myös isovanhemman tai muun heille läheisen aikuisen seurassa. Toisen vanhemman kanssa keskustelu auttaa jaksamaan arjessa paremmin.

Perhekahvilatapaamiset alkaen 2.9.20 keskiviikkona Salpakankaalla kuntakeskuksessa kahden ryhmän voimin:

❤️vauvisryhmä vanhemmille vauvoineen ja

❤️perhepuistoiluryhmä jo leikkiville, liikkuville lapsille vanhempineen.

Tänä syksynä korona aiheutti muutoksia perinteiseen kahvitteluun. Päätimme, että touhukkaiden taaperoiden kanssa kokoonnumme vain ulkona ja tutustumme kuntakeskuksen leikkipuistoihin.

Perhepuistoiluryhmä suuntaa Kalevanpuiston leikkipaikalle. Lähtö kirjaston edestä klo 10 tai toki suoraankin voi leikkipaikalle mennä.

Vauvisryhmä kokoontuu kirjastolla tapahtumatorilla klo 10:15. Huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta ja otetaan omat lelut ja alustat mukaan. Ja tärkeää molemmissa ryhmissä on, että tulet kerhoilemaan vain terveenä!

Kalliolassa perhekahvilatapaamiset

Kalliolan koululla, esikoulun touhuhuone tiistaisin klo 9.30- 11.00

NYT TOIMINTA TAUOLLA KORONAN VUOKSI!

Satutunnit Hollolan kirjastolla : nyt tauolla koronan vuoksi.